Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe tendensen binnen overheidsopdrachten @ Deloitte

22 maart 2022 | 09:00 - 12:00

Overheidsopdrachten - nieuwe trends

We kondigen u graag aan dat ook Deloitte de doelstellingen van de Stichting Overheidsopdrachten ondersteunt en als partner optreedt voor het eerstvolgende evenement : Nieuwe Tendensen op 22 maart 2022.

Verandering is de wet van het leven, en zij die enkel naar het verleden of het heden kijken, lopen de toekomst ongetwijfeld mis.” John F. Kennedy
 

In de loop der jaren onderging het economische landschap drastische veranderingen die alle organisaties van post-it’s naar SaaS-oplossingen hebben geleid. Met de komst van nieuwere technologieën en managementparadigma’s blijven ook overheidsopdrachten belangrijke evoluties doormaken.

Aanbesteders en ondernemingen moeten bijblijven met deze veranderingen, hen gebruiken om zichzelf te challengen, om sneller en beter in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, om met een frisse blik naar overheidsopdrachten te kijken en zo performanter aan te besteden.

Ontdek welke trends leven binnen overheidsopdrachten en hoe jij ze als aanbesteder en als ondernemer optimaal kan benutten!

 

PROGRAMMA

09u00 – 09u15
Ontvangst met koffie
09u15 – 10u00
.
.
.
Best Value Procurement
Mattias Van Schel, Advocaat, Deloitte Legal  &
Lien Tettelin, Senior Manager Strategic Sourcing & Procurement, Deloitte
10u00 – 10u45
.
.
.
.
PaaS –
Een vernieuwende benadering voor de aanbesteding met aandacht voor contractuele uitvoeringsmodaliteiten én het eigenaarschap
Wouter Rubens, Advocaat, GD&A Advocaten
10u45 – 11u00
Break
11u00 – 11u45
.
.
Maatschappelijke Kosten-Baten Analyses
Johan Gauderis, Infrastructuur economist en publiek-private partnerships (PPP) expert, Rebel Group
11u45 – 12u00
Afsluiting en netwerking

 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dinsdag 22 maart 2022 – 09u00 – 12u00

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.

We verwelkomen je graag in het state-of-the-art gebouw van Deloitte (luchthaven Zaventem)*, samen met onze ervaren sprekers:

Mattias Van Schel, Advocaat, Deloitte Legal

Mattias Van Schel vervoegde het departement Publiek Recht van Deloitte Legal (voorheen Laga) in september 2012. Hij behaalde een Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel en een Master of Laws (LL.M.) aan King’s College in Londen. Van 2012 tot 2014 was Mattias Academisch Assistent Europees Recht aan de Vrije Universiteit Brussel. Zijn focus gaat uit naar onder andere  overheidsopdrachten, concessies en staatssteun.

 

 Lien Tettelin, Senior Manager Strategic Sourcing & Procurement, Deloitte

Lien Tettelin is Senior Manager binnen het Risk Advisory Services Departement bij Deloitte. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in inkoop- en sourcing procedures in de publieke sector en meer bepaald de gezondheids- (AZ Sint-Maarten en AZ Groeninge), nuts- (Aquafin en Fluvius) en technologiesector (IMEC). Voor ze Deloitte vervoegde, werkte ze 4 jaar als Senior Buyer bij Aquafin waar ze verantwoordelijk was voor een aankoopportfolio van meer dan 30 miljoen euro. Zij is een expert in zowel het operationeel bijstaan van klanten in de publieke sector voor het aankopen van innovatieve categorieën, als voor het implementeren van “procurement excellence” binnen de publieke sector.

 

Wouter Rubens, Advocaat, GD&A Advocaten

Wouter RUBENS studeerde in 2015 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt, alwaar hij zich verdiepte in het publiekrecht door bewust te kiezen voor de afstudeerrichting  ‘Overheid & Recht’.
Na passage bij het advocatenkantoor Publius, vervoegde hij in 2015 GD&A Advocaten, waar hij deel uitmaakt van het departement Algemeen Administratief Recht – Global. Van daaruit behandelt hij een breed scala aan dossiers, weliswaar met bijzondere aandacht voor het algemeen administratief recht, het onteigeningsrecht, het lokaal bestuurs- en belastingrecht, het overheidsopdrachtenrecht, alsook het recht inzake gegevensbescherming.
Wouter is regelmatig betrokken in academische (onderzoeks-)trajecten en was in 2018-2019 ook als navorser verbonden aan de Universiteit Hasselt. Daar voerde hij meer dan een jaar lang onderzoek naar juridische oplossingen voor knelpunten binnen circulaire economie projecten.

 

Johan Gauderis, Infrastructure economist and public-private partnership (PPP) expert, Rebel Group

Johan Gauderis is infrastructuureconoom en expert op het gebied van publiek-private samenwerking (PPS), en is de landenvertegenwoordiger van RebelGroup in de Filippijnen. Sinds zijn aantreden bij RebelGroup in 2007 groeide hij uit tot een vooraanstaand financieel-economisch expert op het gebied van PPS. Johan treedt op als transactieadviseur in een tiental PPS-projecten in België, Nigeria en de Filippijnen, waarbij hij de aanbestedende overheden ondersteunt in alle stappen van de projectontwikkelingscyclus, van de haalbaarheidsstudie tot het sluiten van het contract.  
Voor hij bij RebelGroup aan de slag ging, stond Johan aan het hoofd van het economische-analyseteam in een engineeringbedrijf van de Tractebel groep (nu ENGIE), en werkte hij voor het Brusselse kantoor van DRI, een Amerikaans economisch onderzoeks- en consultingbedrijf (nu Global Insight).
Johan Gauderis behaalde een diploma economie aan de Universiteit van Leuven en Yale University, en volgde een postuniversitaire opleiding vastgoedeconomie aan de Antwerp Management School.

 

 

Gratis voor leden van de Stichting Overheidsopdrachten

175€ voor niet-leden

 

 Mocht u na inschrijven toch verhinderd zijn, dient u ons 48 uur op voorhand te verwittigen !
Zoniet wordt u een kost aangerekend van 175,00 € per persoon.
* Parkeermogelijkheden aan het gebouw, plaatsen zijn beperkt:
gelieve uw nummerplaat door te geven bij inschrijving voor de reservering van een plaats.

Gegevens

Datum:
22 maart 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Overheidsopdrachten
Telefoon
+32.2.788.32.79
E-mail
info@belgiantenders.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Deloitte
Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
Zaventem, 1930 België
+ Google Maps